Duckhouse.dk er grundlagt med det formål at kombinere en passion for jagt, især ande og gåsejagt, med min interesse i international handel. Jeg har været passioneret strand/hav og trækjæger siden jeg fik jagttegn som 16 årig.

Min tanke med at starte denne virksomhed er at tilbyde produkter til jagt fra producenter der ikke i forvejen eller kun i ringe grad er tilgængelige på det danske såvel som europæiske marked. De danske jægere skal have flere muligheder hvad angår valg af udstyr til ande og gåsejagt og det er mit mål at opfylde det.

Det rigtige udstyr og forberedelse er vigtige elementer for en vellykket jagttur og jeg vil gerne gøre mit for at udstyret i hvertfald lever op til forventningerne.

Der kan være mange fordele ved at bruge kvalitets grej og effektive teknikker. De vigtigste er at man simpelthen får fuglene tættere på hvorved anskydninger kan reduceres markant samt man kan opnå tilfredsstillende resultater på færre ture hvilket kan medføre nedsat jagttryk til gavn for medjægere og ikke mindst vildtet.

Jeg bruger selv mange af de produkter som jeg tilbyder og deler gerne ud af min erfaring med produkterne.

Knæk og Bræk

Kim Lynggaard Vester