Våbentilbehør

Under våbentilbehør finder du de nyeste og mest innovative produkter på markedet til jagtvåben. Jagtvåbenet om det er riffel, haglgevær eller bue er jægerens vigtigste værktøj som man altid kan lave forbedringer på. Uanset om det gælder våbenpleje, forbedringer til at øge træfsikkerheden eller om du ønsker at give dit våben bedre camouflage så f...

Under våbentilbehør finder du de nyeste og mest innovative produkter på markedet til jagtvåben. Jagtvåbenet om det er riffel, haglgevær eller bue er jægerens vigtigste værktøj som man altid kan lave forbedringer på. Uanset om det gælder våbenpleje, forbedringer til at øge træfsikkerheden eller om du ønsker at give dit våben bedre camouflage så finder du delene her. 

Mere

Våbentilbehør  Der er 1 produkt.

Underkategorier

 • Våbenpleje

  Diverse udstyr til våbenpleje. Olie, rense og smøremidler til våben og chokes

 • Carlson's Choke Tubes

  Carlson's chokes ligger kvalitetsmæssig helt i top og er fremstillet for at give de bedst mulige skudbilleder. Man kan ofte opnå betydelige forbedringer i skudbilledet ved at skifte fra de originale chokes i haglgeværet til Carlson's forlængede chokes. Carlson's chokes er lavet af højkvalitets rustfrit stål hvilket sikrer at de holder til selv de hurtigste og største ladninger. Choken har en længere parallel sektion end traditionelle chokes hvilket giver færre strinthagl og tættere skudbilleder.

 • MatchSaverz

  MatchSaverZ er et lille unikt stykke tilbehør det giver dig mulighed for at genlade din pumpgun eller halvautomat lynhurtigt. Det er en lille holder hvor man kan sætte en ekstra patron som man med en glidende bevægelse med hånden ekstremt hurtigt kan genlade.

 • Patternmaster Chokes

  Patternmaster chokes adskiller sig markant fra traditionelle chokes da de giver en betydelig kortere haglsværm. Med en Patternmaster choke bliver længden på haglsværmen under 1 meter lang, sammenlignet med en konventionel choke hvor haglsværmen ofte har en længde på 5-6 meter. Hvor traditionelle chokes udelukkende regulerer halgsværmen ved indsnævring af choken tilbyder Patternmaster patentet en helt anden simpel men genial ide. I Patternmaster choken sidder der 5 studser der griber fat i haglskålen så alle hagl bliver tvunget ud samtidigt. Resultatet bliver flere hagl der rammer på samme tid, højere energi og dræbeeffekt. Dette betyder simpelthen færre anskydninger til gavn for vildtet og bedre jagtoplevelser for dig. 

  Som ved alle andre chokes skal der prøveskydes med forskellige patroner for at finde den ammunition der passer bedst til din choke og dit gevær.

  Patternmaster chokes giver det bedste resultat med ammunition med en hastighed under 475 m/s (1550 feet)

         

 • Sigtemidler

  Vi tilbyder de bedste og mest gennemtænkte produkter til at forbedre skydning med haglgevær. Du finder et stort udvalg af sigtemidler til haglgevær der som et hjælpemiddel kan gøre dig til en betydelig bedre skytte. Alle produkterne er lavet af højkvalitets materialer hvilket sikrer dig optimal holdbarhed.  

 • Skydemål

  Skydeskiver til brug med riffel og haglgevær.

 • Kicks Choke Tubes

  Kicks producerer højkvalitets chokes til jagt og flugtskydning. Alle chokes er lavet i bedst tænkelige materialer og på højpræcisions computerstyrede maskiner.

  Produktionen af Kick's ​​produkter begynder med brugen af ​​materialer af høj kvalitet. Alle KICK'S chokes er fremstillet af solid, varmebehandlet rundstangs rustfrit stål i 17-4 PH kvalitet. Brugen af ​​solid stangstål eliminerer problemer med svage sømme og andre problemer, der opstår ved brug af rør eller andre materialer af lavere kvalitet. Alle Kick's chokes er helt glatte indvendigt. KICK'S chokes har en unik kombination af koniske og parallelle sektioner. Den koniske del er, hvor stramningen sker. Det parallelle afsnit er, hvor haglskåls bremsningen finder sted, når skuddet vender tilbage til en lige sti. Der er desuden ikke brug for nogen nøgle til installation eller fjernelse af Kick's chokes.

  Sådan fungerer Kicks Choke Tubes

  KICK'S chokes har diagonale porte (huller) i en vinkel på 135 ° væk fra skytten, hvilket reducerer sidesprængningen, der er almindelig med andre typer portede chokes. På grund af hullernes skarpe vinkel fungerer forkanten som et bremsesystem, hvilket bremser haglskålen ned for at give et overlegen skudbillede. Kick's unikke koniske / parallelle interne design sammen med de eksklusive, vinklede, diagonale porte, forbedrer skudbilledet med op til 20% i øget tæthed. Hullerne reducerer også mundingshoppet og den følte rekyle, hvilket giver dig hurtigere, mere nøjagtige og mere komfortable opfølgningsskud.

 • Toni System

  Toni System laver højkvalitets udstyr, tilbehør og komponenter til skydevåben. Du kan finde et bredt sortiment indenfor sportsskydning, taktisk skydning og jagt. Den høje kvalitet opnås ved kun at bruge de bedste råmaterialer og udvikle unikt design.

Viser 1 - 1 af 1 resultat
Viser 1 - 1 af 1 resultat
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Nye varer