Handelsbetingelser

 

Salgs- og leveringsbetingelser
Duckhouse.dk sælger udstyr og tilbehør til jagt.
Alle priser er angivet i danske kroner (DKK), og er inklusive moms og afgifter. Priserne er dagspriser og kan ændres fra dag til dag.
 
Porto
Ved køb i e-shoppen udregnes portoen efter forsendelsens størrelse og vægt.(gælder kun forsendelse DK).

Betalingsmuligheder
- Betalingskort (VISA, Dankort, Mastercard, VISA Electron)
- Mobilepay
- Bankoverførsel

Beløbet hæves først når varerne er afsendt, Der kan aldrig hæves et større beløb end det der er godkendt ved købet.

 

Sikker Betaling
Der kan ikke betales via bankoverførsel. Betaling foregår via Quickpays betalingsvindue der er sikret med SSL kryptering så ingen følsomme informationer kan indhentes fra uvedkommende.
Bankoverførsel
Der kan ikke betales via bankoverførsel. Betaling foregår via Quickpays betalingsvindue der er sikret med SSL kryptering så ingen følsomme informationer kan indhentes fra uvedkommende.
 
Levering
Under normale forhold finder levering sted indenfor 1-2 hverdage. Levering sker via Post Nord eller GLS. Der underrettes via mail og sms når pakken er klar til afhentning på posthuset eller i pakkeshop. Den anførte leveringstid er vejledende. Der kan opstå situationer, der er uden for vores rækkevidde, mangelfuld levering fra tredjemand, udsolgte varer og udgåede varer. Ved væsentlig forsinkelse, vil vi så vidt muligt underrette køber herom. Er du i tvivl om din levering, er du altid velkommen til at kontakte os og vi kan lokalisere din pakke via Post Danmarks søgesystem.
Man kan også efter aftale afhente købte varer på vores adresse. Bestilles der lagervarer og skaffevarer (levering mere end 3 dage) sendes hele ordren som udgangspunkt samlet.
 
Reklamationsbehandling
Er varen forsinket eller har varen en mangel, kan du klage til os. En mangel er en fejl, der har været til stede på leveringstidspunktet - typisk fabrikations- og/eller materialefejl.  Det er en forudsætning, at fejlen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet, eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført fejlen. Klager over fejl ved varen skal ske indenfor rimelig tid, efter at du har opdaget fejlen. Du kan klage skriftligt eller mundtligt.
 
Hvis Duckhouse.dk modtager en klage over en vare, behandles klagen hurtigst muligt.
Duckhouse.dk vil straks tage stilling til, om varen skal repareres, ombyttes, eller om der skal gives et prisnedslag. Skal varen tilbagesendes til Duckhouse.dk, sker dette uden omkostninger for kunden.
Fortrydelsesret
Er et produkt defekt, eller fejlekspederet ombyttes det uden udgift for kunden. Derudover tilbyder vi 30 dages fuld retur- og bytteret. Lever et produkt ikke op til forventningerne, eller fortrydes købet, sendes det blot tilbage til os inden 30 dage sammen med fakturaen. Hvis du har fortrudt dit køb, eller skal have din vare byttet, skal du selv betale for forsendelsesomkostningerne. Varer sendt til Duckhouse.dk pr. efterkrav vil ikke blive modtaget. Ønskes et andet produkt leveret i stedet, meddeles dette til os. Der sendes automatisk en faktura på det nye beløb.
Julegaver kan byttes hele januar.


Returretten forudsætter dog, at varen returneres i samme stand som ved Modtagelsen: original og ubeskadiget emballage og i ubrugt stand, således at Duckhouse.dk uden problemer kan sælge varen igen. Idet den originale emballage repræsenterer en ikke uvæsentlig værdi for Duckhouse.dk, vil varen ikke kunne anses for at være returneret i væsentligt samme stand og mængde, hvis den originale emballage mangler eller er beskadiget.

Sammen med varen bedes du vedlægge Kopi af faktura for købet. Vi Returnere dit tilgodehavende ved at tilbageføre pengene på det kort som varen er købt på, så snart vi har modtaget din vare og kontrolleret, at varen lever op til betingelserne for fortrydelsesretten. Se returneringsadresse herunder. Du kan naturligvis ikke få mere udbetalt, end beløbet der står på fakturaen. Hvis du har fortrudt dit køb, eller skal have din vare byttet, skal du selv betale for forsendelsesomkostningerne.

Returadresse

Duckhouse.dk

Gullev Byvej 15

8850 Bjerringbro