Lokkekald

Søger du lokkekald er du kommet til det rigtige sted. Vi har et stort udvalg af de bedste andekald og gåsekald der findes. Alle kald er gennemtestet og kan give markant bedre resultater på jagtmarken. Der er kald fra flere forskellige producenter som Zink Calls og Helen Baud, ens for alle kald vi forhandler er fremragende lyd, brugervenlighed og...

Søger du lokkekald er du kommet til det rigtige sted. Vi har et stort udvalg af de bedste andekald og gåsekald der findes. Alle kald er gennemtestet og kan give markant bedre resultater på jagtmarken. Der er kald fra flere forskellige producenter som Zink Calls og Helen Baud, ens for alle kald vi forhandler er fremragende lyd, brugervenlighed og kvalitet.

Mere

Lokkekald  Der er ingen produkter i denne kategori.

Underkategorier

 • Andekald

  Her finder du vores udvalg af kvalitets andekald. Vores andekald og gåsekald er blandt de bedste på markedet. De er lette at bruge og giver gode resultater for både øvede og nybegyndere. Brugen af lokkekald kan gøre en kæmpe forskel nogle dage og er et af de vigtigste redskaber for den dygtige jæger.  

 • Gåsekald

  Gåsekald fra de bedste producenter med den bedste lyd finder du her. Alle vores kald er testet i marken og de giver alle gode resultater med lidt øvelse.

 • Tilbehør til lokkekald

  Vores store udvalg at bæreremme(Lanyards) til lokkekald

 • Andre kald

  Her finder du vores udvalg af andre lokkekald til jagt. Brugen af lokkekald kan være et rigtig godt værktøj der kan give nogle enestående jagtoplevelser hvor man kan få jagtbare arter helt tæt på. 

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Tilbud

Nye varer